lørdag 17. mars 2012

FrokostBreakfastFrühstück









ta litt av alt av dette: nøtter, bær, banan, melk, juice, kesam(eller yoghurt) og egg(du trenger ikke plommen). ta nøttene først i mixmasteren, hvis ikke får du ikke kuttet dem opp ordentlig.  isj. så ta oppi alt det andre. mixmixmix og du har en supersunn frokost !

tirsdag 13. mars 2012

jones&jones


ønsker meg disse to kjolene til bursdagen min. som det bare er en måned minus en dag til <3 ååå, blir så shjempebra. skal ha den beste bursdagen med makroner og masse brus. også vil jeg lage en kake, med flere deler. sånn med glasur imellom. åh, hvor bra hadde ikke det vært. er glad for at jeg er glad i sukker, for hvis ikke hadde jeg gått i glipp av så utrolig mye godt man kan spise. for eksempel hjemmelaget syltetøy. det er ikke sunt, hvis det er noen som innbiller seg det ! se flere kjoler her. 

mandag 12. mars 2012

de beste



har laget sjokoladekjeks i dag for jeg bryr med ikke om framtiden. ikke det at jeg er redd for å bli feit, men fordi jeg har matteprøve i morgen. men det går sikkert fint. vil bare si at de kjeksene er de beste jeg vet, og jeg skal aldri, og jeg mener aldri miste den oppskriften. for å unngå dette legger jeg den ut her, for å spre den så mye som mulig. just in case jeg mister den

30 gr kakao
1/2 ts bakepulver
150 gr smør(romtemperert)
120 gr brunt sukker(ikke tenk at det ikke har så mye og si, og så tar du bare hvitt sukker. det er det brune      sukkeret som er hemmeligheten)
50 gr hvitt sukker
1 ts vaniljesukker
1/4 ts salt
100 gr sjokolade
175 gr hvetemel

bland alt sammen til det blir mykt nok til at du kan lage små eller store baller. la de være en cm tykke, for da blir de myke inni. oppskriften er nok til ti store og fjorten små. sånn cirka. stek de i ca 10 min på 160 C. ps: den verste feilen du kan gjøre(utenom det med sukkeret, er å steke de for lenge!!) lykke til