lørdag 4. juni 2011

lykke fra bali


en familievenn har nettopp kommet hjem fra et langt opphold i bali. og gjett hva jeg fikk som en trøst på at vi har blitt til is her i kalde norge? et lykkearmbånd. er det ikke kult? skal prøve å få laget noen kule armbånd, både makrame og noe som dette. perfekt til stranden!! åhh, sommer <3

JEG HAR NOE SOM IKKE DU HAR




liker disse. skal bruke de masse. de er perfekte til stranden. åhhh. egentlig skulle jeg kjøpe et par fra topshop, men de sender ikke varer til norge lenger. hva er det for noe liksom?! kjiper * 1000

fredag 3. juni 2011

TRE TING JEG LIKER SUPERGODT

neglelakk... hva er det ikke å like??
å drikke te. og aller helst i løsvekt. må si at det ikke smaker så forskjellig, men inntrykket av det blir mye bedre. enig?
jordbær. på stranden, på brødskiven, på senga, til frokost, eller kvelds, på sommeren, på vinteren. ALTID. 
og en annen ting jeg liker. denne bloggen. trykk her og se da vel.

endelig






er sommeren kommet. JEYYY. må bare si at det er herlig å ligge å sole seg og bade med de som er kulest i hele verden. jentene fra 10B. takk for tre herlige år med dere. eller hvertfall det siste året... hemhem. hvis ikke du skjønte det har jeg vært på stranden i dag, badet, spilt fotball, grillet pølser. når varmen kommer er det bare å utnytte det for fult. gjør det! ha en fin fin helg. jeg skal kose meg med RLE. happy face

torsdag 2. juni 2011

det man kan gjøre når man er lei av og lese til eksamen

plukke blomster som vokser like utenfor hagegjerdet
lage hjemmelagde knekkebrød og spise de nystekte med prim på. lenge siden sist jeg spiste det.. ALT FOR LENGE
se på store båter passere, og drømme om turen man snart skal ta for å feire en farmor sin bursdag.
sole seg i når det er 25 grader i skyggen. ahh. og kanskje lese en god bok. har startet med dødslekene denne uken. superspennende. har leste over to hundre sider på noen få dager.

har hvert en liten tur på hytta med mamma fra i går til i dag. det er jo fri for hele landet, unntatt de som jobber på bensinstationen. for jeg spiste en gullpinne på vei hjem. det er en av de beste pinne-isene. og det gjorde jeg når jeg egentlig burde pugget til muntlig eksamen, men unnskyld meg. jeg er ikke den som sitter dag ut og dag inn når solen smiler til meg. 

å lage mat på hytta


søt kjele. den lå igjen på hytta når den ble kjøpt. det er skjønnheten med å kjøpe en hytte full av ubrukelig(noen brukelige) ting

fristet? jeg er. litt av en kylling- kylling med salat, sopp og potet med hvitløksmør. mmm   glad jeg ikke er en vegetarianer når jeg har sånne tallerkener foran meg.

onsdag 1. juni 2011

SOKKER

Image hosting by LastOpp.no

hva syntes du? min mening er at det er søtt. enig?

hey soul sister



det er alt jeg har å si. du er min alt mulig, på en god måte <3

with the sun comes fun


du er vakker 






hyttetur i helgen. supert. fint vær, fine venner, fine tanker. nå har sommeren kommet og ingen har en grunn til å ikke smile. ikke jeg en gang. selvom jeg har muntlig eksamen på tirsdag. kom opp i RLE, om religion, vitenskap og religions kritikk. spennede.

tirsdag 31. mai 2011

MODERN ART=


fant dette bildet og likte det skikkelig godt. det er hundre prosent sant. hvem har vel ikke sett et stykke moderne kunst og tenkt at det kan jo en treåring gjøre. forskjellen er at du ikke gjorde det.

mandag 30. mai 2011

tanker

om hva man skal lage til frokost

om hvordan man skal klare å sy et jordbær(ikke lett. skjønner ikke hvordan Gud fikk det til)

om bilder og kamera. jeg tenkte på det i dag tidlig. kameralinsen min er som mitt tredje øye. 

om favorittbuksa som jeg bruker så mye at jeg ødelegger den..

om søte bybygninger som jeg gjerne kunne flyttet inn i med en gang!

the afternoons hat

- arctic monkeys



kjøpte meg en hatt fra monki i går. (den kostet 180 kr) hatter ser morsomt, men jeg vet ikke helt om jeg er en hattetype. får vel bare finne det ut. håper det, for det er utrolig kult!

søndag 29. mai 2011

i går.



delte en B&J med cecilie. jummy. det er ikke det at det er kult og spise det eller noe, men det er helt heftig god is.