torsdag 24. november 2011


to runde. et nytt og et gammelt

HVITE BLONDER






skjørt// mango genser// monki smykke// forever 21 sko// docs

siden en av dere spurte om "hva jeg har hatt på meg" bilder, så her er noen. det jeg pleier å ha på meg er en enkel genser, kanskje en skjorte under. noen ringer, og en enkel bukse. i det siste har det gått mye i min sorte bukse. og jeg merker at den har begynt å bli litt sliten. men det er jo bare sjarmerende. hvis ikke så får jeg bare leve med en godt brukt bukse, helt til jeg faller og det blir et hull i den.

onsdag 23. november 2011

rødhette





fride har farget håret rødt. det er rart. men mest morsomt. ærlighet varer lengst, ikke sant fride? det var vel det.

tirsdag 22. november 2011

back in black










sko fra heppo. skjørt fra fasionlove. og resten fra weekday.

så litt i vouge og så overskriften "back in black". jeg fant noen ting jeg likte.

mandag 21. november 2011

uten tittel




P1// ringene jeg hadde på i dag P2// jeg hører på skinny love av bon iver på sandras iPod P3// noen tegninger jeg tegnet på tavla. ble så fornøyd at jeg måtte poste de

ellers vil jeg bare si at den prøven jeg har i morgen kommer ikke til å gå så bra, og at jeg har spist godteri. så derfor er det mindre mål å holde denne uken. mål er til for å brytes? (egentlig ikke, men jeg har en tendens til å gjøre det. jeg er dum)

har dere gaver også??











i helgen var det overaskelsesbursdag for koppis. med pizza og brus, tårer og en haug med kaker. det er så koslig å gjøre ting for mennesker som blir super glad for det. det er liksom belønningen for å ha klart å skult den store hemmeligheten.

når hannah kom inn i stua var alt helt mørkt, og vi gjemte oss bak benker, stoler, bord og det som var. hun skrudde på lyset, mens vi hadde sommerfugler i magen om hvordan hun ville reagere.  vi hoppet frem, og hun gjorde som jeg også ville gjort. begynte å gråte. aww, det var det søteste. etterpå klemte vi og spiste kaker og lagde lanterner som skulle fly opp i luften. men som brente opp før de i det hele tatt begynte å sveve. men det gjorde ikke så mye.

de fire nederste bildene er tatt med frides kamera.

noen mål



denne uken skal jeg ikke spise godteri, trene hvertfall tre ganger, blogge hver dag og prøve å gjøre det beste jeg kan på to prøver. men nå må jeg løpe. ha en fin uke.