torsdag 1. september 2011

igår

satt denne på vasken når jeg kom hjem

var det en stor regnbue like ved der jeg bor

fant jeg dette bildet fra 2. klasse. se så søte og små.




i dag har mamma bursdag!! gratulerer med dagen <3

onsdag 31. august 2011

leonardo dicaprio


trenger jeg å si noe?

right now


right now. jeg gjør lekser, hører på "bulletproof" på en spilleliste som heter chillpill. mens jeg drikker kaffe og dør av kjedsomhet. jeg har på meg en ring formet som en fisk og lilla kosebukse. ahh, life is sweet.

demin






jepp. jeg og cecilie hadde en fotoshoot(igjen) og ble ganske fornøyd med resultatet. bare så irriterende at det nederste ikke vil "stå oppreist." i dag har jeg selvfølgelig klart å miste sykellåsen min.. meh. skal finne den. ganske sikker. håper jeg.

tirsdag 30. august 2011

someone like you



P1// cecilie and me P2// docs

- adele. liker sangen hennes skikkelig godt. det er flere bra sanger av henne, utenom de som går på radioen 24/7 hør på de. har hatt "valgdag" på skolen. vi fikk litt innføring i hva de forslkelige partiene mener. kun på godt(ikke ondt) blir ikke særlig inponert når alle sammen skryter av at de har fått bussprisene til å synke fra og med september... men men, kanskje jeg feiltolker.

true true

mandag 29. august 2011

alle har en drøm






jeg drømmer om alexa-vesken blir min. om at jeg klarer å lage perfekte makroner. om at harry potter verdenen finnes. om at jeg skal få en liten hybel en gang. om at jeg kan sy en kjole på noen timer.  hva drømmer du om?

ikke alle innlegg trenger å ha en rød tråd




P1, noen ordmagneter jeg fikk i bursdagsgave av mine supre. P2, jeg satt sminken min oppi en blikkboks det en gang var aprikoser i. P3, søsteren min er ikke som alle andre.

har ikke blogget så mye, men får ikke tid. jeg gjør noe hele tide(eller det føles sånn) og jeg må nesten sette skolen litt foran bloggen. men skal ta meg tid. så derfor blir jeg glad hvis dere gir litt respons på det jeg gjør. hohoh