lørdag 16. april 2011

we like to party

 

kort sagt. jeg liker å danse.

knips knips

i går fikset jeg og fride kameraet. så nå funker det å ta bilder med det!!! jey. det er skikkelig morsomt, jeg føler meg som en liten unge når jeg knipser og den store blitsen bråker og skyter ut et forferdelig sterkt lys. det er jo litt av sjarmen.

innsiden. lol. det veier ikke noe. kanskje 50 gr eller no


vi måtte jo selvfølgelig prøve den lille herligheten. men jeg tror det ble noen bilder som ikke kommer med på filmen, og noen oppå hverandre. det er litt komplisert når man må gjøre alt selv.

hjartesmil pizza

= god pizza. i går lagde jeg og fride pizza på hjartesmils vis. og jeg må si at den ble veldig vellykket. og jeg er bombesikker på at jeg skal skrive ned oppskriften å øege den gang på gang. superduper god.

gidder ikke å skrive oppskriften, men trykk her hvis du også vil prøve deg. vi brukte pepperroni på pizzan, men her kan du selv velge fritt. alt blir sikkert godt. to tips. bruk olje på deigen når du skal skjevle ut(eller bare bruke henda) og den skal stå i ca 15 min. da blir kantene sprøe og gode. håper det smaker

våre ingredienser

vanskelig å ta bilde av mat og få det til å se godt ut, men jeg lover dere. den ble
superduper god.

fredag 15. april 2011

I love my

RINGS.




jeg og min søster deler. så da har jeg ekstra mange å velge mellom. woho. skulle gjerne ønske jeg hadde flere små søte, helt enkle vintageringer. det er noe av det fineste. og også en leddring. det er så utrolig kult. men man kan ikke ha alt her i verden heller. liker du ringer?

den siste gaven


en bok med bilder tatt med Diana F+ kamera


kjempefornøyd med gaven. skal sette meg inn i kameraet sånn at jeg kan bruke det. det er kjempestort, ser ut som et lekekamera og veier ingenting. det er det som er så morsomt. og vennene mine hadde valgt fine farger ikke sant? digger det. kameraet er kjøpt her. hvis du også vil ha et.

torsdag 14. april 2011

macroner

hey hey. i dag har jeg vært mange mange timer hos sandra. tiden bare FLYR. det er morsomt, at det er liksom så. vet ikke jeg. samma det. vi har bakt makroner. mmm. de ble bedre enn de vi lagde første gang, så jeg er fornøyd.



søte sandra

onsdag 13. april 2011

details

skjørt// weekdays shorts// monkii
skjørt/topp // monkiiiii

jeg og fride dro til byen etter tentamen i dag. vi spiste is på ben and jerrys, kjøpte klær og gave til min søster som blir 19 om bare noen dager!! gleder meg.. skal vise fulle bilder av klærene en annen gang. brukte bursdagspenger <3

tirsdag 12. april 2011

500 days of Summer


så en film i dag. den var søt, og du burde se den. bildet er fra filmen, og jeg fant det her. snart blir det sushi på meg <3

in love

with my new tiger.



gave fra søss <3 den er faktisk fra glitter. de har sjeldent noe fint, men denne
er kul. TAKK HANNE 

hundre tusen prikker

jey me. i dag er det 16 år siden jeg ble født. hipp hurra for min sweet sixteen. og mamma hadde lagt merke til at jeg skrev at jeg liker prikker. så derfor, jeg har fått mange tusen prikker i gave <3

muffinsformer, sevietter?!(de er søte da) og en kopp man kan ta med seg varm
drikke i <3

mandag 11. april 2011

filosofisk og flott

Lots of things are mysteries. But that doesn’t mean that there isn’t an answer to them. It’s just that scientists haven’t found the answer yet.
For example, some people believe in the ghosts of people who have come back from the dead. And uncle Terry said that he saw a ghost in a shoe shop in a shopping centre in Northhampton because he was going down in the basement when he saw someone dressed in grey walk across the bottom of the stairs. But when he got to the bottom of the stairs the basement was empty and there were no doors.
Eventually scientists will discover something that explains ghosts, just like they discovered electricity which explained lightning, and it might be something about people’s brains, or something about the earth’s magnetic field, or it might be some new force altogether. And then ghosts won’t be mysteries. They will be like electricity and rainbows and non-stick frying pans.

fra boken "The Curious Incident of The Dog in The Night-Time"  av Mark Haddon


leser forbredning til engelsk tentamen, og syntes utdraget var så fint. dere burde lese det.

jeg vil ta i skyene

hvis jeg kunne valgt meg en egoistisk ting, ville det vært å kunne fly. flyd opp i skyene, så jeg kunne ligget på en megastor ulldott(vet jo at det ikke stemmer, men)

fride <3

søndag 10. april 2011

GREASE IS THE WORD

nettopp kommet hjem fra en super morsom grease forestilling i sandvika. her er noen bilder.







HELT SUPER BRA!!!

I HEART GAVER

lemonade, eos-egg, godteri penger, hårbøyle og en ting til som jeg skal vise
dere så fort jeg får det!!

GULROTMUFFINS// oppskrift

du trenger:
  • 2 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ts  natron
  • 2 dl brunt sukker
  • 2 egg
  • 1 dl soja olje
  • 4 dl revet gulrøtter (ca 2- 3 gurøtter)
da er det bare å sette i gang!
  1. bland alt det tørre godt.
  2. tilsett ett egg av gangen og rør godt
  3. tilsett sojaoljen og gulrøttene
  4. sett i lvnen på 175 C i 10-15 min <3
litt kjedelig. topping? JA TAKK
dette trenger du
  • 125 gr naturell kremost
  • 125 gr smør
  • 5 dl melis
  • 2 ts vaniljeessens
  • konditorfarge
slik lager du kaloribombene:
  1. bland romtemperet smør/kremost
  2. tilsett melis og bland godt
  3. ha oppi vaniljeessens og konditorfarge
  4. ha der oppå kalde muffins og spis deg mett!!



bare sier det. alle 22 muffinsene ble spist opp.. DE ER GODE. det beste er at du kan nesten aldri slå feil med gulrotmuffins, de blir (nesten) ALTID gode!!

    B.D.B.

    for bursdagsbilder. hadde en super dag i går. masse dansing og tulling hele kvelden. som sagt var det jo harry bursdag så ikke ta klærne seriøst !!










    vakkert syn? ikke. hem. gjort noe morsmt i helgen?