lørdag 30. juli 2011

en liste

en gang leste jeg en bok. husker ikke navnet, men gutten i boken skrev en liste om alt og ingenting. om hvilke bøker han har lest, med personer, om ulike fugler og sånt. nå vil jeg også skrive en liste. om alle bøkene jeg leser fra nå av og til jul. gleder meg. men det er lenge til jul, så her får dere en liste som dere kan se på før det..

FILMER DU BURDE SE

10 things I hate about you

ikke naken

drømmen

upperdog

sammen er vi mindre alene

spis elsk lev

julie og julia

me and myself




bare noen bilder. jeg og sofie var på kino i går. vi så den siste harry potter filmen. superbra. men det er litt rart. og trist. nå får vi heller se filmene om og om igjen, for nå kommer det jo ingen flere. det er jo bare morsomt, så jeg har ikke så mye i mot det. (jeg babler)

fredag 29. juli 2011

this is the life

- two door cinema doors club 









meg: farmor har sydd kjolen
cecilie: topp/gammel ring/gina tricot

hva syntes du?

onsdag 27. juli 2011

du og jag







glad i deg <3

et hav av blomster



var å så på alle blomstene, lysene og flaggene som sto utenfor stortinget og domskirken. det er ufattelig det som har skjedd, men at folket bryr seg så mye er fantastisk. jeg fikk tårer i øynene av å se på all omtanken. det er rørende. selv la jeg og pappa fem hvite roser foran kirken. det var fint

tirsdag 26. juli 2011

hjartesmil hjelper



bakte hjartesmils smuldredeigpai til mammas venner. de likte den. og det gjorde jeg også. faktisk, jeg skal skrive den inn i en kokebok og bake den minst en gang til. det burde du også. superenkelt. gjort på 30 minutter.

du trenger: 2 dl havregryn, 1 dl sukker, 1 dl mel, 1 ts vaniljesukker, 1 ts bakepulver, 100 gr smør og bær(jeg valgte bringebær og brukte 300 gr)



  • sett ovnen på 175 C og begynn med å blande alt det tørre. så bland i romtemperert(enklest å jobbe med) smør til du får en smuldredeig. 
  • ha 3/4 av deigen oppi en smurt liten paiform. ha i bærene og legg resten av deigen oppå der igjen. 
  • stek i ovnen i 20-25 minutter og server med is eller vaniljekesam! SUPERGODT

BLOOD ORANGE



noen av dere som ser på ture blood? det gjør jeg. liker det skikkelig godt. for de som ikke vet hva jeg snakker om; ture blood er en vampyr(sjokk!) serie. det er superspennende, skikkelig ekkelt og skummet. det er alt jeg ønsker meg.

og jeg har funnet en drikke, som ser helt likt ut som liksomblodet vampyrene drikker i serien. jeg er overlykkelig. ironisk nok er smaken blodappelsin. genialt!? jeg kjøpte den på en butikk som heter aliblabla på bekkestua for 65 kr. (det var her jeg kjøpte beatles LPen også..)

dagen i dag


hei du. i dag har jeg sovet lenge, spist lunsj på bekkestua med farmor. vært på bibloteket to ganger(ikke spør hvorfor) syklet i skogen, kjøpt en true blood drikke. den er kul. det var litt av det jeg hadde gjort.hva har du gjort?

søndag 24. juli 2011

love heart



her er en liten video. min første faktisk. har fått litt hjelp av fride. håper dere liker den!

close




må bare fortelle dere at i går prøvde jeg og sofie å ta hull i øre mitt! skummelt. vi prøvde noen ganger. første gangen trodde vi at det funka, men nei da. det funka ikke. nålen gikk bare halvveis inn. så derfor måtte vi gjøre det en gang til.. kjipern. den andre gangen var det ikke like morsomt. da fikk vi null kick, men men. men problemet var at vi ikke fikk øredobben gjennom hullet. det var for tynt.. bummer. så nå har jeg tre hull i øret, men bare to av dem kan brukes..

22.07.2011

føler at jeg må si noe om det som har skjedd. jeg tenker at dette er helt forferdelig, og er redd for det som kanskje kan skje om en time, og noen dager eller neste uke. men på samme tid er det ikke synd på meg, jeg var der ikke. jeg hørte smellet fra bomben, men trodde det var torden. det var alt. jeg føler meg heldig.

norge, bitte lille trygge norge. hva har skjedd? angrepet på utøya er et av de største i vår tid på verdensbasis i freds tilstand.  hvordan kunne dette skje? og ikke minst, hvordan kan en man drepe så mange mennesker. ungdommer. barn. og misbruke politiets trygghet og atoritet. for så å drepe de som trodde de kunne stole på en. jeg skjønner det ikke. og jeg kommer ikke til å skjønne det heller. det som skjedde denne fredagen, for to dager siden kommer jeg ikke til å innse at har skjedd. det er så utrolig vanskelig å forstå. det har på en måte ikke gått opp for meg at har skjedd. og det tror jeg det aldri vil heller. ikke fordi jeg ikke føler med alle som er rystet av hendelsen, men fordi det som har skjedd er så fremmed. så ufattelig ubegripelig. 

deep sea divers






flere bilder fra shooten. hør på sangen over. jeg liker den. det er darwin deez som synger.