fredag 2. desember 2011

it will rain






flere bilder fra i går. nå har jeg heldagsprøve. gruer meg litt, men det er ikke så ille. håper bare at jeg slipper å sitte hele helgen for å øve på matte og tysk. det er de to som blir ille. og tysken er helt klart værst. jeje, alle andre har klart det. så derfor må jo jeg også, tenker jeg. ha en fin 2. desember

torsdag 1. desember 2011

neutral ground





tatt noen bilder. skjørt mango// genser carlings// sko donna perkins(i england) markus tok de.

ellers i dag har jeg begynt å se på skins. ganske morsomt, rart og enda mer rart på en og samme gang. vil ikke si at jeg kjenner meg så utrolig mye igjen, for ja. se på det selv så skjønner du hva jeg mener. håper alle så på blåfjell. det er viktig

1. desember




i dag er det 1. desember. det er nå man kan(SKAL/MÅ) se på barnetv hver dag for å få med seg julekalenderen. selv om man har sett den flere ganger. det er nå man skal spise ribbe og spise masse mat, og stresse om alle julegavene man ikke egentlig har penger eller tid til å kjøpe. men alt i alt er det veldig koselig med jul ! jeg liker det. det er en av de beste tidene på året.

onsdag 30. november 2011

i dag



var i stortinget i dag. det var selvfølgelig ikke veldig gøy, men etterpå var vi på noe som heter minitinget. det var litt mer morsomt. selv om partiet mitt tapte. men dere bryr dere vel ikke, zåååå. i morgen er det første desember. wiho, tid for å se på barnetv.

mandag 28. november 2011


jeg har ikke vudert pannelugg. jeg har så liten panne at man så vidt ser den på noen meters avstand. derfor er ikke det fint.

elektronmagnetisk


holder på med elektronmagnetiske stråler i naturfagen. og vi fikk se igjennom sånne blanke greier. og da ble alt dobbelt og fikk masse masse flere farger. litt som en regnbue. hohooo. bildet er tatt igjennom en sånn blank dingse boms.

søndag 27. november 2011

stmandag

har fulgt mengden. gjort som de fleste andre. jeg har fått meg tumblr. trykk her for å se på den.


ozlo











bilder fra byturen til meg, ceccccs og sandra i går. det var morsomt. fant en del jeg vil ha(litt vist under) men som jeg ikke kan kjøpe, for da er det ikke mer penger igjen til å kjøpe julegaver for. og jeg vil i overtale mamma til å låne meg mange hundre. bare fordi jeg bare måtte ha blablabla. det er teit. og pysete.

fire på topp




var i byen i går og fant fire ting jeg ønsker meg mer enn andre. fra toppen. sko fra bianco 800 kr (minner meg litt om kurt geiger skoene jeg skulle kjøpe for noen månder siden) // supersøt skjorts fra weekday 500 kr // sort kjole fra monki 300 kr (ja, jeg vet. enda en i puse stoff. eller fløyel eller hva man nå sier) vurderer å kjøpe den før julaften, sånn at jeg kan bruke den da // skjørt fra lindex 350 kr

noe du likte ?? i tillegg ønsker jeg med cder, filmer som ikke blir "brukt opp" etter en gang, REN produkter og LP spiller. og et par joggesko?! jo, jeg ønsker meg det..