lørdag 30. april 2011

new shoese



kjøpt meg nye sko som jeg skal kose meg i i sommer. gleder meg masse. hvis været er som det skal tror jeg de skal bli brukt da også. kan ikke vente. 400 kr fra BIANCO. de finnes i to farger til, en i pudderrosa og en med blomstermønster. jeg tok det mest kjedelige, men det kan være fint det også noen ganger.

fredag 29. april 2011

the book




jeg fikk en bok når jeg fikk diana F kameraet mitt. inni der er det masse fine bilder som er tatt med de nyproduserte gamle kameraene. det er beldig morsomt. men for å få et veldig bra bilde må man sikkert ta noen først. det er ikke så lett.

i helgen skal jeg til trøndelag i ktomfirmasjon. så ikke regn med noen fantastiske innlegg eller noe. det blir det nok ikke tid til.. GOD HELG

torsdag 28. april 2011

280411





i dag har vi feiret fride på skolen, spist muffins meg glasur, handlet gave til bursdagsbarnet(GLED DEG) handlet noen flere ting, laget jummy hjartesmilpizza og sett på paradise hotel(skam, men jeg er avhengig) dere MÅ lage den pizzaen. bruk gjærne shampinjong, mais og masse masse hvitløk. det er virkelig mega godt. oppskrift finner du her.

sweet sixteen

kjære alle som leser dette. i dag har min kjære, snille, søte, morsomme venn bursdag. GRATULERER så masse. kjipern at jeg ikke er hjemme når hun skal feire dagen, men det er jo greit. vi skal nok få feiret! for å beskrive bursdagsbarnet med noen få ord vil jeg si tullete, hyper, søt og til å stole på! DIGGER DEG






GRATULERER MED DAGEN BESTIS! <3

onsdag 27. april 2011

I HEART U


det er morsomt å ta bilde i pass automat. og spesielt med super duper venner. sofie og fride <3 i morgen har fride bursdag! gleder meg.. hørt rykter om at hun skal ta med cupcakes 

RUSSEKÅRING 2011

i går var jeg og jentene(hannah, ida, stine, fride, cecilie, sofie og sandra) på telenor arena for å se på russekåringen. for min egen del ikke minst hannes buss HOLI! det var utrolig morsomt å se på alle bussene og showene. men de fleste gangene var det noen som sto i veien, så vi så minimalt. men men.









så. hva syntes du? 

tirsdag 26. april 2011

skole. IGJEN

jaja. så er det på n igjen. men nå er det ikke lenge til ferie og etter det blir det ny skole. nye alt. gleder meg skikkelig. selv om det blir litt skummelt og alt det der, gleder jeg meg mest. kommer nok sikkert til å forandre mening de siste dagene før skolen starter. da er jeg sikkert kjemperedd og usikker på samme tid.

et bilde fra påsken på hytta. liker det skikkelig godt. det minner meg om
 sommer

søndag 24. april 2011

some of the many

jeg leser andre blogger. og noen liker jeg bedre enn andre. jeg får vite om andre blogger ved at andre anbefaler. så derfor, her er min topp fem liste.


TESAAR. et herlig søskenbarn par på to engelske jenter som liker vintage, foto og stil


HJARTESMIL. denne her er helt skjønn. hun tar superfine bilder, av fine, søte og absurde ting. også legger hun ut gode pizzaoppskrifter. det er et pluss


kisskissbangbang. en svensk blogg som skriver om livet. viser bilder av sine fine venner og sin fine stil.


FRIDE. min beste venn. hun er super, og tar fine bilder som hun deler med verden.


ULRIKKELUND. jeg vet ikke hvorfor, men jeg leser den hver dag.

og så en helt til slutt som jeg kom på i siste liten.


KAKKILANDSVERK. en herlig moteblogg som blogger om seg selv, mote og en god blanding av begge deler. digger henne.