lørdag 14. mai 2011

secret garden

hei. dere har kanskje lagt merke til at noen innlegg har forsvunnet fra bloggen de siste dagene. det er fordi det har skjedd noe rart med blogspot.com. men nå er det bra igjen og jeg kan blogge så mye jeg vil.. i dag har jeg, sofie, sandra, hannah og cecilie levd et eventyr i byen. først dro vi til botanisk hage. resten får dere vite senere. det var helt supervakkert der. vi var inne i noen hus, hvor det var supervarmt. inni der var det palmer, kaktuser, orkideer, store vannliljer og masse mer.

















kunne lagt ut hundre bilder til, for det var så mye fint å ta bilder av. men dette er det dere få se, resten får dere sjekke ut selv. OG DET BURDE DERE. bare et tips. for å gjøre turen enda bedre, pakk picnik kurven med nybakte rundstykker, hjemmelaget syltetøy og solo på glassflaske.

torsdag 12. mai 2011

HEY YAH ALL


god morgen folkens. i dag er det torsdag, og vet dere hva det betyr? JEG VET. I MORGEN ER DET HELG!!!! big smile

onsdag 11. mai 2011

You Take My Breath Away (Queen)



det første fant jeg på en tumblr blogg. elsker tumblr blogger. vet ikke hvorfor, men de fleste er utrolig bra. liker konseptet, men et er ikke noe for meg. det siste bildet er faktisk ikke redigert. jeg brukte et program på kameraet. litt kult, det er mye mer avansert enn jeg hadde trodd.. det er morsomt, naboen min skal gi meg et lite mini kurs i kameraer. det blir kult.

LIFE


jeg, fride og ida har laget radio i dag. fride har fått en kul mikrofon og vi har kost oss ute og tullet og ledd inn i denne mikrofonen. og jeg vil bare si at de som jobber på direktesente radiokanaler er virkelig flinke. det er ikke lett, og veldig vanskelig å unngå å si ehh og jaaa... nå skal jeg på en ny generalprøve på danseforestillingen. jeyyy, sykle frem og tilbake til sandvika for å danse EN ELLER TO ganger. kjipt

tirsdag 10. mai 2011

I SOMMAR SKAL EG

ta bilder av alt og ingenting
se på fulger
bake med fride
ta bilder med mitt Diana F kamera

spise masse godterier og is og deilig frukt
bade i sprederen med mine beste venner ( vet at jeg har lagt ut dette bildet før, men jeg liker det skikkelig godt)

mandag 9. mai 2011

C'Mon Everybody







bilder av alt og ingenting. den første er fra en byggning på grunerløkka. det andre er av meg med en body fra monki. de siste er av en svane fra sandvika og noen muffins.
i dag har cecilie og jeg gjort lekser. øvd til en virkelig vanskelig prøve som vi skal ha på onsdag. SCARED FACE. også tok vi ansiktsmaske. det er skikkelig deilig. fin fin dag

number 4




monki har kommet med et nytt nummer. nye varer. happy face!! nå er det bare å finne det perfekte å la sommeren komme for fullt. BIG SMILE

søndag 8. mai 2011

THE BEACH

nei, ikke filmen. har vært på stranden og grillet pølser og spist vannmelon og jordbær.. koselig. liker å gjøre noe, men samtidlig ikke gjøre noe.






100 % herlig

    vi har klatret i trær.
    badet i spredern.
    spist rabarbra.
    tatt bilder.
    laget rabarbra smoothies. ble ikke så verst.
   og bare drømt oss bort i sommeren.

MIN DAG

noen som vil ha mere...?

i går var jeg, fride og ida i selskap. bare at vi serverte drikke og mat og styrte og ordnet. det var egentlig ganske morsomt, og vi fikk både smake på supergod tapas og bløtkake <3 etter at vi var ferdige med "jobben" ble jeg og fridus kjørt til sandvika. og når man ikke har NOE bedre å gjøre går man innom. selvfølgelig. kjøpte minimalt, to ansiktsmasker..

kvelden startet hos sandra men ente hos meg.. mohaha, jeg får det som jeg vil. JEPP






    gratis kaffe <3 jummy.