lørdag 29. oktober 2011

lørdagsjuice



laget appelsinjuice i dag. supergodt. mye bedre enn sånn på kartong. skal kjøpe grrapefrukt, sånn at jeg kan lage grapefruktjuice. det er superdupergodt.

fredag 28. oktober 2011

NY




ny kjole. igjen. kjøpte en forrige helg også. tror jeg sa det. denne kostet bare hundre kroner. me like. hadde egentlig tenkt til å være willy, fra "finn willy" bøkene. men fant ingen lue, og har ingen genser. så får finne på noe annet til i morgen.

torsdag 27. oktober 2011

YOÛ AND I

hadde jeg ikke vist at dette var gaga, ville jeg vært forelsket. kanskje. det er vel mest det at hun ser så utrolig kul ut i den videoen. jeg vil også ha en mannelig meg. tror han ville vært sånn passe kul. ah. jeg lurer på hvordan det er å være gutt. (hvis du lurte, har jeg ingen planer om å skifte kjønn eller noe. men det er vel bare sånn jeg lurer på)

søndag 23. oktober 2011

egoisme

for en time siden kom det noen gutter på døren. de spurte om jeg ville støtte tv-aksjonen. som i år skal gå til å fjerne miner. det første jeg tenkte var at jeg har noen småmynter i jakkelommen som jeg kunne gi bort. men sannheten er at jeg har en hel del mer enn det i lommeboken min. men jeg tenkte ikke på at jeg kunne gi bort litt mer enn som så. hva betyr de pengene for meg? at jeg kan kjøpe en ny t-skjorte, en leppestift, et par kafe besøk. at jeg ikke klarer å ofre det. sånt irriterer meg. det at selvom jeg har masse, kan jeg ikke gi bort en litt. ikke en gang 50 kr av egen lomme. hvorfor er vi, eller jeg så utrolig egoister. jeg mener at det er feil og galt. ja, nesten. ikke nesten en gang, det er helt kvalmt. men jeg skal ikke si at jeg ikke var egoist. for det er jeg.  men tanken på at jeg ikke tenker på de som ikke kan tråkke hvor de vil, fordi hvis de tråkker på feil sted kan de miste en arm, et bein eller hele livet. men på torsdag skal jeg gjøre noe for en god sak. da er det OD dagen, og det vi tjener skal gå til de som trenger det.

the big bang theory


er det en serie som jeg virkelig elsker, må det være denne. kunne brukt en hel helg bare på å sett på det ! <3