fredag 17. juni 2011

bilder fra en bursdag










bursdagsfeiring i går. cecilie fikk superkule sko fra bianco, et smykke fra cubus(bildet) og et med en sommerfugl på fra en butikk jeg ikke klarer å skrive navnet på. det var hvertfall superkoselig <3

20 kr

wii. var å kjøpte gave til cecilie og sandra i går, og så var sort neglelakk på salg. jeg trenkte det så da sparte jeg litt penger jeg heller kan bruke på is. det liker jeg.

onsdag 15. juni 2011

iskrem







gratulerer med dagen cecilie!!! super glad i deg. her er noen bilder. av deg. HIPP HIPP HURRA. ogm, sweet sixteen. gled deg, nå blir det dobbelt så dyrt å ta bussen, TAPER. men hvertfall, grattis med dagen. btw, jeg skal begynne og kalle deg for iskrem. eller noe

tirsdag 14. juni 2011

det aller fineste

hannah og sofie foran en fin bil i veien hvor jeg bor.

speilrefleks med retro blits til diana F. kameraet.

meg. hei verden

og verdens fineste lysekrone i en bakgate i oslo like ved grunerløkka.

update. jeg får ikke bestilt skoene(kg) fordi de ikke skipper til norge. drittunger. her kommer et stygt ord. bæsj

cerry



kjøpte litt, eh. ja. moreller!? er det det det heter? er faktisk ikke helt sikker. men de er søte. og gode. og bare litt dyre. skål for å bare spise god frukt, ikke ekkelt godteri. vet jeg ikke kommer til å fullføre, men. jeg skulle ønske jeg kunne stå imot alle e stoffene. men fargene er så fiiine.

konkurranse og kjole


har tenkt til å bli med på tesaars fotokonkurranse. tror jeg skal sende inn dette bildet. tatt av en random, men kul jente i en av oslos bakgater. liker du det?i dag har jeg og farmor  handlet mønster og stoff til en kjole hun skal sy til meg. gleder meg skikkelig. den kommer til å bli verdens fineste. hun har sydd en kjole til meg for lenge siden og jeg brukte den helt din den ble for liten. gled dere til å se den.

mandag 13. juni 2011

acne vs kurt geiger

kurt geiger
acne

hvilke skal jeg kjøpe???

KG 800 kr + moms/toll

+ de er KULE
+ de koster 800 kr (de er på salg)
+de er ikke brukt
+de har platåhel
- vet ikke hvor mye moms og toll blir
- de kan ikke brukes på vinter

acne 2200 kr

+ det er acne!
+ de er unike og superspesielle
+ billig til å  være acne sko
+ kan brukes på høst og vår
- de er brukt
- superhøye
- de koster VELDIG mye

hva mener du?


white

en søt bille som i virkeligheten skinner blått

jeg som snurrer i mitt nye skjørt fra zara på hytta <3

rompa til en stor svane. egentlig liker jeg de ikke på land, de er så store og skumle. men se på denne da. rompe...

fint







har vært på hytta siden i går.  tok litt bilder jeg ville dele. egentlig elsker jeg å være på hytta. det er rett ved skogen, sjøen og vi har ikke tv. det er kanskje noe av det beste. da får jeg tid til å lese, trene, drikke te og høre på fuglene. og alt annet man ikke tar seg tid til når internett og tv oppholder deg.

søndag 12. juni 2011

bilder som ikke jeg har laget





kjedet meg på skolen på fredag. hadde virkelig ikke noe å gjøre, så jeg tok litt bilder av det niendeklassingene har holdt på med i år. kult? jeg liker det nest øverste best. hvem liker du best?

to ting jeg ønsker meg mer enn noe annet


acne hybria lea sko. får kjøpt et par til 2000. vet ikke om jeg skal gjøre det, men har virkelig, virkelig lyst. også en søt kjole fra weekday. den koster 600 kr hvis jeg husker rett. litt for mye for min lommebok. men kanskje jeg får den, hvs den kommer på salg litt før høsten kommer. håper håper.

pinse lørdag

eplejuice med isbiter når jeg blogget

smoothies til frokost

også litt grapefrukt. supergodt, kanskje en sommerfavoritt

spiste noen skjeer av denne

så prøvde jeg, vibeke og sandra på å lage vår egen cookie dough. ikke like godt som B&J, men. 

og vi brukte resten av deigen til å lage dødsgode cookies.


før alt dette så jeg og sandra på the dark knight. ble litt skuffa, feodri den var sååå lang. det skjedde så mye, men samtidlig ikke noe i det hele tatt. men, nå fikk jeg hvertfall sett den. i dag sykler jeg ut til hytta. wiii. gleder meg litt, for i dag er det fint vær. ha en fin fin pinse vidre!