onsdag 28. desember 2011


begge fra weekday. genser//300 strikk//450

endelig kjøpte jeg noe jeg trengte. en jakke. et lite klapp på skulderen av meg selv. men når jeg kom hjem å fant ut at det var "usynlige lapper på albuene ble jeg smålig sint på meg selv. men siden de var lik farge som resten av genseren(det var nok derfor jeg ikke så det in the first place) funker det. i byen tok hannah hull i øret. jeg skulle også gjøre det, men frisører tar ikke hull i øret langt oppe hvor det er masse brusk. damen sa at det kunne ødelegge noe oppi hjernen. huff, ikke bra. så derfor må jeg nesten vante til en annen gang.

lalalala





bilder fra frokosten i dag. kjøpte noe i byen. viser etterpå

søndag 25. desember 2011

special edition




fikk dette sminkesette av tanten min. egentlig har jeg aldri brydd meg så mye om sånn sminke, egentlig fordi jeg ikke er flink, så det ser bare stygt ut. men det fulgte med bruksannvisning. hehe. så defor ble det litt enklere. man ser ikke sminken såå godt, men det ble ikke så fint. (det nest nederste bildet er rart)

smil




noe av det jeg fikk i går. jeg fikk platespiller. wihoooo. den funker superduperbra, bare at den er større enn rompa til julenissen. og den er stooor. men men. bare så dere vet det går matilda på tven i dag. i femtiden. liker den filmen skikkelig godt. så søt. god jul alle sammen