lørdag 10. september 2011

Tired

- Adele


mmmm


jeg stod opp tidlig i dag. gikk til butikken. og nå har jeg laget knekkebrød. du skal få oppskriften nå. jeg fant den på passion4baking.

du trenger:

4 dl havregryn
4 dl susperdupergrovt mel
1 dl solsikkefrø
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 ts salt
1 ss honning
7 dl vann
(hvis du vil kan du ha oppi litt kokos også. det gjorde jeg)

slik gjør du:

bland alt det tørre godt. så heller du oppi vannet og honningen. fordel deigen på to brett, og bryk fingrene til å fodele det gjevnt utover. nå skal du dele knekkebrødet i biter, så ta de i den formen du vil. stor eller små. dette er den enkleste delen. det er stekningen som er komplisert.

sett brettet inn i ovnen på 150 C. vent i 40 min, og legg knekkebrødene på rist. sett de i inn i ovnen med døren på gløtt i ti mnutter. ta de ti minutter til med lukket dør. ta ut og avkjøl. supergodt med brunost.





det ferdige resultatet. ha en fin helg

fredag 9. september 2011

onsdag 7. september 2011

jeg tar litt fløte oppi suppen


er hos hannah. vi lager bolle-rundstykker-ruller aktig. det regner masse. noen ganger lurer jeg på om det aldri vil ta slutt. når vi gikk tur med luna(hunden til hannah) regnet det supermasse. og når sofie kom i døren for noen sekunder siden var hun så våt det rant fra nesen hennes.

snart skal vi lage fiske suppe. derfor overskriften..

jeg prøvde da


å bruke denne tegningen som sofie tegnet som header, men det funka ikke. men den er jo fin dah. ha en fin onsdag

tirsdag 6. september 2011

OCEAN


P1//linket P2// tatt av meg i kiel. hvis ikke dere ser det er det hundrehvis av glassmaneter

noe dere vil at jeg skal blogge/skrive mer om? jeg gjør det jeg vil, men hvis det ikke er bra nok. kommenter!

The Queens




lille søte dam. fugler med rare nebb. fin fine blomster i mange farger.

bildene er fra england. i parken jeg i norge ville kalt slottsparken. så noe i den duren sikkert. men jeg vet ikke så du får slå det opp hvis du lurer. ikke bruk wikipedia. det er ikke så bra.

God morgen

mandag 5. september 2011

HARRY POTTER



leser trern i harry potter nå. det er skikkelig koselig. åå, jeg liker harry potter. hvertfall nå. han er så liten og søt, og slu mot sin slemme tante. way to go, harry! <3 liker du harry potter bøkene?

I think I like it



fretex allsaints hjartesmil picnik asos facebook 1B sort-te eyeliner sandra nikon D3100 majacasablancas marc jacobs//daisy putsj streeeees radio vinrøde-negler loppemarked små ringer zara bukse kings of leon naturfagsprøve

bare noen ord.

GROW UP




hei. nå hører jeg på kings of leon. skal gjøre matte og leve.

søndag 4. september 2011

morgen-dags-kvelds



læreren min sa at første september er det høst. og når det er høst blir man forkjølet. og da kan man drikke noe som naboen min kaller honningte. til den trenger du varmt vann, saften av to appelsiner og en STOR spiseskje honning.

først skivser du saften ut av appelsinene. lurt å bruke en sånn saftskvisergreie. hell saften i en kjempestor kopp. ta oppi det varme vannet og honningen. rør rundt. nytt. og bli frisk.

rosa rosa

er ikke disse..

noe av det søteste du har sett?  



som sagt, jeg og sandra bakte muffins i går. vi ble skikkelgi fornøyde, spesielt jeg. og det beste var at vi lagde mange forskjellige. og selvfølgelig, at barna likte de.takk for fin fin helg, sandra <3

BLACK PATENT


jeg vil ha disse.. eller et par som er lave. hemm. er hos faren til sandra nu. i går lagde vi masse søte muffis og kaker og gleder meg til å vise dere. søsteren til sandra skal nemlig ha barnebursdag. og jeg og sandra skal male alle barna. ahh, de kommer til å bli så søte. likte du skoene?