lørdag 2. juli 2011

hytta neste


på bildet:: blader, bøker, sminke, parfyme, diana F, solbriller, solkrem, ansiktskrubb, bikinier, tekopper(de på hytta er ikke noe gode å drikke av) body butter, kaps, håndkle og neglelakk. litt av det jeg skal ha med meg på hytta. kanskje noe jeg ikke trenger. men heller for mye enn for lite... og nå har jeg frisket opp iPoden min med miley cyrus og justin bieber (jajaj.) så nå kan sommeren komme!

jeg har laget noen innlegg som kommer utover så det er bare å titte innom nå og da. håper dere får en fin fin ferie videre.

just female




 fant denne nettsiden. det er et dansk merke, med utrolig mye kult til en en helt grei pris. alt høres lovende ut? enig. helt til jeg innså at man ikke kan bestille noe derfra. så da blir det en tur til københavn eller ikke noe. har ingen planer om å dra til københavn for å kjøpe en ring, men hvis jeg skal dit. da vet jeg hvor jeg skal gå...

fredag 1. juli 2011

bilder jeg vil dele







jaha. det øverste er slottet sett med froskeperspektiv, det andre er noen herlige kjekks jog, sofie og sandra bakte før ferien, neste er toppen til kjolen farmor har sydd til meg, etter det er et bilde av meg i et av de morsome prøverommene til monki, og hannah som skal spise love heart og til slutt inni et brille etui jeg fant hos farmor.

håper dere klarte å lese noe av det som står der. her er et tips, SPIS ISKREM. DET ER SOMMER FOR POKKER

picnik






som jeg sa var jeg på picnik i går. her er noen bilder. elsker virkelig den nederste koppen. den er så utrolig søt. og det beste er at mamma har fått enda en. men ikke like søt som den jeg holder på bildet..

torsdag 30. juni 2011

hei


hei. i dag har jeg vært i byen med hannah og ida. vi hadde picnik i slottsparken med frukt, te og blåbærsaft. og siden jeg kom hjem i tre tiden har jeg vært den gode hjelperen hos naboen min. han hadde firmafest og jeg gikk og ryddet for å tjene litt sommerpenger. jey. bilder fra i dag kommer i morgen

en skygge i skogen



nå ligger jeg på en madrass på rommer til hannah aka koppis og henger på macen. hvorfor ? fordi, mine venner. pcen min er på nytt blitt hemma, og jeg kommer meg ikke inn på internett. arghhh. 

flickor





i går kveld var jeg, ida og koppis hos koppis! ooo. det var superkoselig. vi spiste middag i hagen og gikk ut og tok bilder i skogen.  og vi spiste økologisk salat. hjemmedyrket. hvor søt er ikke det. og det morsomste av alt, vi gikk igjennom skapet til koppis. vi prøvde kjoler og   jumpsuiter. gamelt og nytt.

onsdag 29. juni 2011

bær og gul grapefrukt



B1: bær til smoothiesen min. elsker smootihes. min favoritt er med jordbær og appelsinjuice. supergodt
B2: grapefrukt. trodde den liksom skulle være mer rosa enn gul, men denne så ut som en sitron innvendig. den var bitter, men smakte minimalt. jaja.

i dag har jeg trent, spist frokost og lunsj. ikke noe særlig spennende. men jeg skal til byen etterpå og handle. håper jeg finner noe fint.

tirsdag 28. juni 2011

for en uke siden



sofie får vitnemålet sitt.

og jeg.

og fride.

og stine.

og koppis.

hele klassen. kommer til å savne dere folkens!

jeg pyntet meg med koppis og ida. dere er zøte



bilder fra vitnemålutdelingen for en uke siden. rart å tenke på. nå går jeg ikke på noen som helst skolen. jeg har ferie, og etter denne aner jeg ikke hva som kommer til å skje. spennende, men skummelt

hvis jeg hadde vært et dyr skulle jeg ønske jeg var en mygg




sitter å hører på cder jeg lånte fra bibloteket i dag. jeg lånte også tre bøker. her er de: witch child av celia rees. mitt bankande hjarte av alf kjetil walgermo og L.A. candy av lauren conrad.

hade

ikke den samme uten



må inrømme jeg vurderte tanken på å gi opp bloggingen når pcen var nede. men det hadde vært litt kjipt. hva skal man gjøre på pcen da? du trenger ikke å redigere bilder eller å ta dem. for selvom det er koselig å ha mange bilder gidder man ikke å ta med kameraet hvor enn man går. dessuten blir det ikke helt det samme uten. jeg har snart blogget i et år og jeg liker det skikkelig godt!

mandag 27. juni 2011

heads up




man kan få til nesten alt. så lenge man strever nok etter det. bare gi alt, og så vil du få det til. om det er å klare å løpe et maraton, eller ta det perfekte bilde av en sommerfugl. jeg gleder meg til vidregående. nye mennesker, ny skole. nye utfordringer. 

harry potterton


HEYYYY! nå er jeg tilbake. pcen min funker og jeg har ikke så mye å gjøre den neste uken. fra søndag kveld kl 7 til i dag i tre tiden har jeg vært låst inne i colluseum kino og har sett alle 7 harry potterfilmene. altså, jeg har. jepp. jeg har vært på harry potterton. omg. jeg har sovet litt, og våknet. og føler at det er tidlig på morgenen, mens den egentlig ni på kvelden. jeg har på en måte jet lag, eller hva det heter....