lørdag 11. februar 2012

homemade




smykkene jeg lagde i dag. huhuhuuh

don't tell mama





hanne kjøpte en neglelakk i dag. ganske kul, men den var litt mørkere enn vi hadde trodd. ellers kjøpte vi MASSE perler, og har hatt smykkeverksted i dag. ganske morsomt. og er fornøyd, men ikke helt ferdig. viser senere i dag. ahh, burde egentlgi gjøre naturfag. men samma det.

torsdag 9. februar 2012

OFW








var på OFW i går med hedda, julie og sofii. veldig morsomt. var mitt første "moteshow"!! uu, det var faktisk utrolig morsomt. men ikke så fantastisk som jeg hadde forestilt meg. men det beste var musikken, og modellene. det så så utrolig morsomt ut å være modell. #drømmejobb vi så på line of oslo, også fikk vi en cardigan. catshing.

jeg har veldig lyst til å jobbe innenfor sminke, hår og klær. det er en kunst som er utrolig spennende, og mye mer levende enn et bilde.

onsdag 8. februar 2012

honestly


freak much? nah, vi er bare ekstremt kule og rare på en og samme tid. er ikke lett, men vi fikser det. ser bærre lækker ut, ikkje sant?

søndag 5. februar 2012

overjoyed




sånn ble de. ganske fornøyd. liker den blå stenen skikkelig godt. #happy

i det siste har jeg vært ganske blakk, så jeg har ikke kjøpt så mye eller blitt med på fancy ting. men i går så skulle jeg finne noe i skuffen min hvor jeg har alle småting som finnes. derfor tok jeg den rett og slett ut. og du vet, når ting faller bak skuffen, ikke sant? kan være ganske irriterende. men til min overraskelse var lørdag den 4. februar 2012 min lykke dag. bak skuffen gjemte det seg 500 kr. jeg tok ut femhundrelappen, hevet den i været og så "hallelujahh" jeg er glad ♥