lørdag 23. april 2011

hide and seek


where are we?
what the hell is going on?
the dust has only just begun to form
crop circles in the carpet
sinking feeling

spin me round again
and rub my eyes,
this can't be happening
when busy streets a mess with people
would stop to hold their heads heavy

hide and seek
trains and sewing machines
all those years
they were here first

torsdag 21. april 2011

onsdag 20. april 2011

7 things



... du ikke viste om meg.


  1. jeg skulle ønske jeg hadde rødt hår
  2. jeg har aldri sett en ringenes herre film ferdig
  3. jeg har et marilyn monroe bildet hengende på veggen på soverommet
  4. jeg har fregner på leppen
  5. jeg liker best å drikke løsvekt te
  6. ikke naken er en av yndlingsfilmene mine
  7. jeg har vært i lofoten

tirsdag 19. april 2011

endelig

fant jeg den rette skjorten som passet perfekt til en genser. woho. jeg og mutti var og byttet en gave på bærums verk og fant dette.

lolipop


GOD PÅSKE!!

100 % påske kylling



HØNEMOR SOFIE




sett noe så nusselig? sofie har fått masse små kyllinger som skal vokse opp og bli hagehøner. det er så koselig. ååh. misunnelig. alle kyllingene gikk bare rundt og sovnet hele tiden over alt. til å med i vannskålen! nå reiser jeg på hytta mi, men fortsett å titte innom. jeg har forberett noen innlegg som vil komme i løpet av de neste dagene.

new lipstick


er den ikke kul. det er nr 66 fra body shop til 150 kr eller noe. leppestift er veldig morsomt asså. man kan liksom se helt anderledes og fancy bare ved å ta på et tynt lag. fride kjøpte helt blå fra makeupstore. den var ganske kul den åå.

thank God


ryddet litt i noen skoffer i sted også fant jeg dette kortet jeg fikk til komfirmasjonen min. og så åpnet jeg det og..


tada. der lå det 500 kr gitt. næmmen, det fikk meg til å smile en stund. nå skal jeg kjøpe meg sommersko!

SKULLCANDY



endelig har jeg fått kjøpt nye ørepropper. jeg liker disse best, fordi de sitter bra og faller ikke ut med det første. og de kostet bare 200 kr. jeg ble positivt overasket, så jeg kjøpte noe mer også. viser det senere.

need to go sleeping

nå har jeg sittet i en time og forandret litt på designet, laget tre innlegg som kommer når jeg er borte i påsken. så det er bare å titte innom. men nu må jeg sove. 


MACARENA

søkte på summer på spotify, og denne sangen fikk meg til å tenke tilbake til barneskolen. du har sikkert hørt den du også. den er jo litt fengende <3



i dag har jeg laget frokost til søstern min fordi hun har bursdag, dratt til sandvika med fride, vært på kalvøya med hannah, sofie, ida, og stine, badet for første gang, stått på waveboard, hengt med carlo sammen med fride i over en time, sett to ekorn ha en fight(awsome) spist hokkypulver og tatt femhundre bilder! og ikke minst tilbrakt mesteparten av dagen i SHORTS.

mandag 18. april 2011

topas


jeg liker lakris. denne er kjøpt på fr. dianas salonger rett ved vila paradiso på grunerløkka. det er litt morsomt, for det er på en måte vintage lakris. men det er bare esken som er gammeldags. lakrisen er nyprodusert.. heldigvis

søndag 17. april 2011

easter cupcake




er de ikke søte og påskete? de smakte hvertfall sånn. har feiret bursdag til meg og søss på hytta med familien så da måtte vi jo ha noen kaker.. oppskriften ligger her. jeg har laget de før, bare med en annen farge på glasuren og andre muffinsformer. disse fikk jeg i bursdagsgave.

last night was a great night




ikke noe er bedre enn å danse og le hele kvelden. nå skal jeg bare rydde litt her hjemme før jeg stikker til hytta og feirer bursdagen min en gang til!