lørdag 7. mai 2011

fresh

hei og hå. som dere sikkert ser har jeg forandret litt, eller GANSKE MYE. jeg var litt lei, og ville få til at bildene skulle bli litt større.. så jeg er veldig fornøyd og det håper jeg du er også. hvis du harr blogg.no og syntes det er litt vanskelig og endre på designet, burde du konvertere til blogspot.com. MYE enklere..

i dag skal jeg og fride hjelpe frk. ida med å servere i bestemors hennes bursdag. håper det blir morsomt. og det tror jeg. vi skal pynte oss, og gå rundt å med tapas fat på hånden sånn som de gjør i film.. jey

fredag 6. mai 2011

smile peoples

god morgen alle sammen.jippi.  i dag er det FREDAG!!!! jeg har funnet frem et smykke jeg fikk i bursdagsgave i fjor. det er supersøt. liker perlen kjempemasse, bare at den ikke passer til så mye. men til sommeren skal jeg bruke den masse.


hva syntes du??

torsdag 5. mai 2011

KEIRA KNIGHTLEY






et ord. VAKKERT. skulle ønske jeg hadde sånn hår, eller jeg vet ikke. jeg vil forandre det jeg har nå. enten lengre eller kortere. nå er det en sånn dum mellomting som ikke er no fint. men det blir for dumt å klippe det kort, for da kommer jeg jo ingen vei. jeg er rastløs, vil ikke vente på at det skal bli langt.

cherry


i dag har det skjedd veldig lite. dro til farmor etter skolen og tyvlånte litt neglelakk. den var skikkelig fin, litt gamel rosa-ish.. og det beste var at den tørket super duper fort. det er jo et pluss. vurderer å kjøpe meg en egen. den var fin altså. den var fra isadora hvis du lurte, men husker ikke nummeret... tenker på å finne på noe kreativt, men det er ikke min beste side.

JENNIFER POON



fant disse bildene på en svensk blogg som er skrevet av linnea. skjekk den ut her. likte det øverste bildet skikkelig godt, det var fint. det er morsomt å se hva folk tenker og måten de uttrykker det på.. men denne kunstneren er virkelig flink.

onsdag 4. mai 2011

hjerte

scones. har laget grove scones. veldig gode, og formet som hjerter. de ble litt søte må jeg si..



natta folks. SOV GODT

today

i dag har jeg, fride, ida og cecilie gjort ingenting. vi spiste smoothies, hoppet på trampolinen og preka. det var deilig å gjøre noe sammen med noen, ikke alene. det er kjedelig. jeg har også støvsuget og ryddet rommet(det trengtes) så nå skal jeg lese i en bok som heter prinsessen og morderen. den høres teit ut, men er veldig spennede!


TIPS

nå har jeg tenkt å gi dere et veldig bra kjerringråd. supersmart. det er hvert å rprøve det.

du trenger: blank neglelakk og billig-ringer fra h&m, indiska, skjønner?

de er fine nå, men om litt vil alle være rødbrune



ta neglelakken på ringene dine og de holder fargen. genilat!!
dette er superdupersmart. kjøp en billig neglelakk fra h&m eller noe, for det har egentlig ikke noe å si..

tirsdag 3. mai 2011

vintage

hva tenker du på du hører ordet vintage? jeg forbiner ordet med grunerløkka, hannah, gammelt, god lukt, levis, paljetter, koselig, sjarm , te og martotopia. det er ett eller annet med som har gjort at det er blitt ganske populært den siste tiden. og det fortjener det virkelig. det super koselig å gå i grunerløkka, titte, prøve og lete etter den perfekte kjolen eller toppen. det er liksom ikke like lett å finne noe som passer seg, men akkurat derfor blir det enda bedre når man først finner noe man liker.


 i det nyeste COSTUME var det en oversikt over bra vintagebutikker i de store byene som newyork og paris. det er jo bra for de som ikke vet om disse butikkene, men det blir ikke helt det samme. skjønner du hva jeg mener? jo, hvis alle vet om en søt liten bra butikk i en bakgate, blir det ikke den samme søte lille butikken lenger. men sånn er det. VINTAGE 

mandag 2. mai 2011

HOME. SWEET HOME


nå slapper jeg av med ansiktsmaske etter en hel dag med reising. skulle egentlig kommet hjem så jeg hadde rukket dansen, men flyet var jo selvfølgelig en time forsinket. så derfor gikk den planen i vask. med det er hvertfall deilig å hjemme være igjen etter en langhelg i trøndalg.

søndag 1. mai 2011

hei igjen

hvis ikke jeg har sagt det er jeg i trønderlag nå. i går var det konf til fetteren min. det var veldig koselig, og feiringen var på et kjempefint "hotel" lignende greie her oppe i overhalla. hvis det ikke sier det så mye kan jeg vel bare si at kongen(SELVESTE KONGEN) har vært der og rimi hagen. du skjønner de er her å fisker på sommerhalvåret. kult? kanskje ikke for dere, men jeg syntes no det da.

fra flyturen..