tirsdag 13. desember 2011

deborah lippmann




kjøp de her. liker den øverste best. eller den nederste. er ikke helt sikker..

sot






på barneskolen viste læreren min oss flere fargenyanser man kunne lage med en gråblyant. flere mønstre. svakt grått, sterkt grått und so weiter. det samme gjelder med bilder. man kan redigere de på mange forskjellige måter. selvom alle er svart/hvit. tekt på det kanskje?

en i klassen sa i friminuttet "hvis man prøver å feile, og man feiler. har man da oppnådd suksess, eller har man feilet?" jeg likte det, for det er vanskelig å finne et svar som passer.

alexa chung









når jeg finner ideer og  inspirasjon, er det for det meste av vennene mine og alle de som er overalt. på skolen, de som sitter og venter på bussen, hun som går i parken og de jeg holder på å krasje i når jeg er ute og kjøper klær. det har mange ganger skjedd at jeg har lyst til å spørre mennesker hvor de har kjøpt klærne sine. men jeg vet ikke helt, litt smålig pinlig..

og hvis ikke ser jeg på lookbook, blader og andre steder. en av mine favoritter er alexa chung. jeg liker stilen hennes supermasse. (bildene fant jeg her)

mandag 12. desember 2011

in the present



de to øverste er fra torsdag. det var julemarked i byen. mendet nederste er fra i dag. jeg, hannah og sofie lagde en hel haug med lusekatter. det er jo sånn dag i morgen. skal ta det med til klassen. jepp, vet det er litt teit. men det er jo veldig koselig dah. og jeg har ikke veldig lyst til å spise tretti lussekatter i morgen, sååå. etterpå kom sandra, ida og cecilie og vi spilte alias. hvis ikke du vet hva du ønsker deg til jul, bør du ønske deg det. et av de beste brettspillene i hele verden !!!