lørdag 27. august 2011

rain







hoppet på trampolinen i regnet. men så stoppet det å regne, så da vannet jeg de andre med vannslangen.

torsdag 25. august 2011

daydream



har fått skolepc i dag. og vi var åtte personer til middag. det var hyggelig. og jeg har fått en mail fra en som bor i tyskland. fin torsdag

onsdag 24. august 2011

oslo maraton

heeei. har vurdert å melde meg på 10 kms etappen på oslo marathon arrangemang. tror det ville vært kjempemorsomt og lærerikt. man presterer mye bedre når det er en konkuranse.. det gjør hvertfall jeg. bare at 10 km er et stykke. vanligvis løper jeg noe mellom tre og fem km og hvis jeg løper fem bruker jeg liksom førti minutter. så det er bare å begyne å løpe nå altså. hvis du også vil, kan du melde deg på her.

something old



nå skal jeg dra på skolen med muffins på bagasjebrettet. vi får se hvordan det går da.. har prøvd en gang før uten noe hell.

tirsdag 23. august 2011

I am


heihei. en hektisk dag i dga. kom hjem fra skolen, lagde muffins til sånn "blikjentdag" i morgen. dro rett til naboen for å sitte barnevakt når muffinsene var ferdig. se på bildet, og se bak meg. liker du tapeten. jeg elsker den. superkult. snakkes.

mandag 22. august 2011

I can see everything


hei. i dag på skolen tok vi klassebildet.. vet ikke helt hvordan det blir, men vi tok det hvertfall VELDIG tidlig. kanskje fordi vi skal bruke det til studiekort eller noe sånt. ich weiss nicht. jeg hadde også gym, og guttene gikk i feil garderobe. hoho. det var hvertfall veldig morsomt, men også veldig slitsomt. men men. nå har jeg er gjort leksene mine, så nå skal jeg sy. jeg er for kreativ altså.

mere fra england










søndag 21. august 2011

we are playing outside






jeg og fride tok noen bilder i dag. men vi lagde også en film. den kommer snart. sooo, stay tuned. i dag kom jeg hjem fra familietur til kiel. det var superkoselig, men det var veldig deilig å komme hjem også. i morgen skal vi 1B ta klassebildet. kan ikke si at jeg gleder meg..