lørdag 12. november 2011

frokost





har vært hos sandra. spist kjeks, sovet, set på film (den het fucking åmål og var svensk, er av de rareste filmene jeg har sett. egentlig er alle svenkse ungdomsfilmer ganske rare) sovnet på soffan, spist frokost, også dro jeg. heheh. fin bilde av meg over ikke sant ? jeg liker det.

torsdag 10. november 2011

fin kjole



det er samme kjole. men en i sort og en i hvit. jeg tror jeg likte den sorte best. ja, ihvertfall nå på høsten og snart vinteren. vil finne en fin kjole til julaften. klarer aldri å finne en jeg liker. jeg blir ihvertfall misfornøyd noen dager etter. hvis du skjønner hva jeg snakker om .. den er fra asos hvis du lurte.

tirsdag 8. november 2011

söt pojke


fine ord

det er lenge siden jeg første gang skrev hjartesmil.blogg.no inn på pcen, uten en annelse om hva som ventet meg. men etter det har jeg blitt mer meg selv. ikke fordi hun har gjort meg sånn, eller jeg har blitt som henne. men jeg fant ut at man noen ganger kan gå i vintagebutikker, og ikke bare nye og "moteriktige" klær. man kan kjøpe ting på loppemarked til samme prisen som en soft is. ikke fordi man har så lite penger, men det er mye morsommere å ha noe ingen andre har. noe som et annet menneske har gått i, danset i, ledd i. 

leste litt på bloggen hennes nå, og hun skrev "å se yndlingsfilmen din for første gang." fine ord. noe jeg aldri har tenkt på. men det er jo rart. du må altid se en film før du vet at du liker den, og du må altid smake på maten før du kan si at du ikke liker den. sånn er det, jeg har bare ikke tenkt så mye på det før. 

link
link

mandag 7. november 2011

just smile and wave, boys. smile and wave.


Yoyoo. My name is DJ Zippa. I like to movie it movie it. And I dance all the night. Home and away. Everywhere. FUUUUUUUUUUUUUN. Siistarh. Zup? Ah, don’t answer. I really don’t care. Phu. Suckarh! I don’t care what you say about me. Lusuuuuuuuur. Take that. Shake that as for me, shake that ass for me. Mohaha. 

når skatteetaten kommer for å besøke skolen, så liker jeg å skrive rare ting og se på pingvinbilder på weheartit.