lørdag 28. mai 2011

i don't wanna miss a thing

vi har gått så sinnsykt mye i dag.. tulla oss bort litt..

betalt 5 kr for at gullmannen skulle ta et bilde med oss(følte meg som en turist) 
prøvd en rosa kjole på zara. likte snittet skikkelig godt..

og prøvde dette skjørtet. vurderer å kjøpe det. likte det. hva syntes du?

og tatt bilde opp i taket på monkibutikken i karl johansgate.

fin fin dag. imellom alt det over har vi også sett kaniner, gakkgakker, lett i nesten i en time etter en butikk som var stengt, kjøpt franske karameller, blitt våte av regnet, ventet i tre kvarter på bussen og hatt krampe i beina. men mest av alt har fride, cecilie og jeg kost oss.

fredag 27. mai 2011

mitt forhold til musikk

jeg liker.. hannah montana, vamp, the killers, cafe del mar, artic monkys. skjønner. mye. forskjellig. men en ting jeg liker spessielt godt er cder. ikke det at det er så utrolig fantastisk, det er bare at det er så mange som ikke utnytter seg av det. det er ikke like stas å høre på noen sanger på spotify, som det er å høre på et album du nettopp har kjøpt.


akkurat nå sitter jeg i sengen min med en vampire weekend cd i bakrunden og masse levende lys som lukter godt. men det jeg ønsker meg skikkelig er en platespiller. superkult. pappa har en plate med disney sanger på. herregud, er ikke det kult?

et tips dere kanskje visste fra før av

du har kanskje en helt vanlig liten veske liggende i skapet ditt. og jeg har en super idee(ikke det at jeg kom på den, men men. jeg fører tankegangen videre)

 noe i denne duren. den er jo fin, meeeen.

så hvorfor ikke bruke den som er clucth? det har jeg tenkt til å gjøre.

torsdag 26. mai 2011

gult er kult


fikk den nye neglelakken min i dag!!! GULT ER KULT. den er bestilt fra nail4you.no viss du også vil ha en. jeg må bare si at jeg tror den er bra når den først har tørket, men det tok  litt tid og den luktet ikke noe spessielt godt.. men hva gjør man ikke for å få det som man vil?

tre på topp



mine tre yndlingsfarger. hvertfall på denne tiden av året. ellers liker jeg skikkelig godt mørkerød. og i dag har jeg hentet min mye neglelakk. superglad. skal vise dere den senere i dag. et hint. ... er  kult

Guten Morgen


en liten tur innom for og si "hei" og så "hade" PS: visste dere at "hade" ikke er noe ord? det er en forkortelse for "ha det bra" ? hem. det hadde du kanskje ikke tenkt på før.  men i hvert fall, ha det bra.

onsdag 25. mai 2011

...

ph genser fra monki, skjorte fra cubus

i dag har jeg hatt del to av norsk eksamen, sett på to episoder av gossip girl sesong 3, laget pizza(må jo feire litt da) og nå skal jeg og pappa ut på tur i skogen med orienteringskart rundt halsen. høres kanskje kjipt ut, men ikke så ille. det er jo  litt morsomt da.

tirsdag 24. mai 2011

et par lilla sko med sløyfer



digger disse skoene. de er fra monki og er dekket i lilla fløyel og falsk skinn. <3. det eneste minuset er at de er lill vone å gå med i lengden. men det overlever man. ikke sant? man nå jo lide litt for skjønnheten. og hvis dere lurte har jeg stoppet å skrive nynorsk. for et slit. i morgen blir jeg 100 % ferdig med det tullet. i hvertfall for noen månder. HERLIG

sometimes nikon isn't good enough

i dag når jeg kom hjem lå det en pakke å ventet på meg. omg. jeg var litt spent for jeg og hannah(vi bestilte sammen) kunne kanskje vinne en liten overraskelse hvis vi hadde vært en av de 50 første som bestilte.  
men inni esken lå bare det vi hadde bestilt. litt kjipt, men jeg overlever. tror hannah klarer seg også.. hvis du lurte har vi bestilt film til lomografi kamerane våre. og gjett hva, jeg bestilte sort/hvit. gleder meg til å prøve. 

eksamen i dag gikk ganske bra. superduper fornøyd. pleier ikke å klare skjønnlitterære tekster, men jeg tror jeg fikk til denne. håper på en 5er. da ville jeg blitt mega glad. får bare krysse fingrene, og håpe det går like bra i morgen.   

my first exam


nå skal jeg på skolen for å skrive del en av mine to skriftlige eksamener. kjipern med å trekke norsk, men det er bedre enn matte og engelsk. så jeg er superfornøyd. gleder meg bare til jeg er ferdig. det trenger jeg vel egentlig ikke å si. det er vel åpenbart. ingen liker prøver, og hvertfall ikke store så tellende. jeg ønsker alle andre rundt om i landet lykke til med si eksamen!

mandag 23. mai 2011

someone once said



eg har ikkje noko annet å fortelje. så, natta.

MIAMI PEACH


digger ho skikkeleg. superfin til sommaren

HELLO DAISY


dette er min absolutte yndling kven det kjem til parfymar. lukta er herleg og flaska vakker. eg ynskjer meg ikkje noko meir. gjer du?

god morgon



kvifor er fredag så langt i frå måndag, og kvifor er fredag så nærme måndag? vi får kose oss med honning i mellomtida. ha ein fin fin dag. les ein god bok, snakk med ein du ikkje snakkar så mykje med, ta på ein gamal genser eller noko slik.

søndag 22. mai 2011

i mangel på eit auge

Image hosting by LastOpp.no

kan ein vel erstatte det med noke meir spennanda. som eit rundt lite speil. eg veit ikkje heilt kva som har hendt, men det eine auge mitt er hoven. eg krysser fingrane mine for at det skal forsvinne for godt.

OVER HUNDRE

vil berre fortelje dykk at eg har posta over 100 innlegg! GLEDESTÅRE


og at eg ønskjer meg paper straws. det er så søtt og morosamt. har nokon av dykk sett det ein stad og kan de fortelje meg det viss de veit kvor eg kan få tak i det? kva synast de om paper straws? hipp hipp hurra for bloggen!!

Pannekaker og grønn te

I dag har eg overnatta hos Hannah med Hanna. Hanna(h) x 2!! Vi har ete pannekaker og drukka grønn te til frukost, mmm.
I går var Cecilie, Sofie og Vibeke her også. Vi så The Roomate. Den var ikkje så skummel som eg trudde den skulle vere... Skuffa. I dag skal eg lese nynorsk! Jippii for meg :*