lørdag 11. juni 2011

i en gullfiskbolle

Image hosting by LastOpp.no

se hva man kan gjøre i regnet. svømme inni en gullfiskbolle. aw. er ikke det kult, så. nå snorker de andre inne på tvstua, mens jeg vurderer sterkt å kjøpe et par å kjøpe et par sko fra acne. what to do!? ha en fin fin laurdag alle saman.

fredag 10. juni 2011

ingen hinder















vi har vært i byen i dag. selvom det regnet. det var skikkelig koselig. spist napolionskake. kjøpt et skjørt og solbriller.. skjortet er det bildet av. sett mikke mus, og mariann fra surfe rosa. gått to og to under paraplyen og  prøvd hatter og kjøpt engangstattooer. fin fin dag

torsdag 9. juni 2011

frokost på en torsdag


hei og hopp. enda en dag nærmere sommerferien. liker tanken. nå sitter jeg å spiser vannmelon, peanøtter og hjemmelaget knekkebrød. mmm. i dag skal jeg og fride ta bilder, så gled dere. stikk innom i kveld, så får dere se.

onsdag 8. juni 2011

blomster




fått karakterkort i dag, kastet freesbie(eller hvordan man skriver det?!) hengt med ida og hannah, spist ostepop, lest ferdig boken min.  den heter dødslekene av sezanne collins, andbefales. vil gi boken en femmer. hvis du ikke har så mye å gjøre. LES DEN. ellers har jeg gjort lite. utenom å være på skolen da. skjønner ikke helt vitsen? vi er jo ferdig med alt. men men. det blir sikkert litt koselig. aaa. det er så deilig å være ferdig med ungdomsskolen. hva har du gjort i dag?

tirsdag 7. juni 2011

limited-edition





gjett hva jeg fikk på eksamen. sekser. OMG. såå stolt. og det var mamma også. så hun kjøpte en gave til meg. en super overraskelse på en super dag. TUSEN TAKK MUTTI <3 det var et sett med et penal til sminkekoster, neglefil, og en stor body butter med blåbærlukt.

takk for hjelpen venn.


nå er jeg overlatt til meg selv. vet ikke hvordan jeg skulle klart å øve uten deg. ønsk meg lykke til

en tørket blomst og religion&vitenskap




hei. superspent på i dag. jeg har eksamen og vet liksom ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. kjenner at jeg er superspent, og ikke på en positiv måte. og ikke minst, jeg er helt sist... ser ikke på det som en super fordel altså. må jo pine meg igjennom disse timene med enda litt lesing. uff. men se, jeg har tørket en blomst. den er litt søt. og flat som en pannekake. bokstavelig talt.

mandag 6. juni 2011

sminke


kost fra body shop. denne er MYK. rouge greia er fra guerlain og heter terracotta light

rouge fra body shop og kost fra sephora, 50

"sånn ting for å gjøre huden gjevnere" fra maybelline. jeg bruker nyansen 030 sand

begge fra maXfactor. mash lash effevt & masterpiece. den første er best

leppestift. de med sølv er fra body shop, den i gull fra dior. fra venstre nr ukjent, nr 66 og nr 14

jeg ønsker meg...




masse blomster i en stor bukett og en hel vegg stamfull med vintage bilder. aww. det hadde vært superfint. siste dag før eksamen. kjenner at jeg begyner å bli litt stressa. det er vel sånn det skal være

søndag 5. juni 2011

I feel like summer






når jeg har krans på hodet med hundre forskjellige ville blomster. jeg og cecilie rakk og lage en krans før hun skulle i bursdag og jeg skulle lese til eksamen. er den ikke søt? åå, sommerfølelse delux. elsker det. og det beste er at jeg trodde ikke det skulle bli fint vær i dag. men se ut av vinduet mennesker. det er sol! PS: se ekstra nøye på kransen. det sitter en snegle der. søtt.

gamelt

når jeg lagde makroner med sandra. mmm
en eller annen gang
mine nye røde converse. in love
på hytta til sofie. se, jeg ser ut som en gutt. skam

taylor momsen





jeg er enig, hun har tatt av med hullete strømpebukser, sotete øyne og alt det andre. men. hun ha ikke så dårlig stil. jeg liker den. her er det både bilder fra gossip girl og utenom, men hun ha ganske bra stil i gg åå. hun er en av mine favoriter i den serien. hvorfor vet jeg ikke.

scrable





i går kveld spiste vi is. jeg spiste masse is. det var jo lørdag. og så spilte vi scrabble, og jeg var helt elendig. uff, skam. men jeg lever fortsatt. og vi var vågale. vi badet. nattbadet, eller kveldsbadet. jeg bare elsker sommeren. ikke fordi det er varmt og sånn, men fordi man finner på så utrolig mye mer. (se bort fra scrabble runden vår)