lørdag 9. april 2011

lys brownie// oppskrift

du trenger
  • 310 g hvetemel
  • 2 1/2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 300 gr smør
  • 200 gr lysebrunt sukker(jeg tok 50/50 med brunt og strøsukker)
  • 1 ts vanilje essens(bruk vaniljesukker hvis du ikke har)
  • 100 gr sjokoladepletter
  • 100 gr valnøtter(hakket)


  1. bland mel med bakepulver og salt
  2. miks smør og sukker i en kjøkkenmaskin til du får det smidig
  3. tilsett vanilljeessensen og melet

  1. bland røren sammen med sammen med sjokkoladen/nøttene
  2. stek på 170 C i ca 30 minutter

PS: ikke bruk rund form. deigen burde være ca 2-3 cm høy når den settes inn i ovnen


something new

herreskoene er sofies. hatten(minner meg om tante sofie i kardemommeby sin)
lommebokenog de blå skoene er mine

genser og kjolen er sofies. den hvite er min


smykke

jeg og sofie har vært på loppis på skolen i dag. hva synes du om kjøpene. jeg brukte bare 135 kr til sammen. ganske fornøyd. men hå har jeg ikke prøvd T-skorten da, så håper den sitter bra. det er størrelse large :P snart kommer kakeoppskrifter. gled dere

fredag 8. april 2011

frappe


vi har fikset designet.

og laget frappe. mmm

skal sove hos sofii og jeg blir gang på gang minnet på at sofie liker å si rare ord som  frappe, LOL og JB.  men det er vel bare sånn det er å ha litt misdannete venner. kan vel ikke forvente noe når jeg ikke er helt tipp topp selv.

milkshake and math




nå har vi drukket to kopper milkshake og gjort matte i over 2 timer. men, berdre å gjøre det sammen enn alene :P eller? endelig helg!! bare en dag til bursdagsfeiring. og først blir det sleep over med sofie <3

må bare


hei dere. vil bare si hei og hade. endelig er det fredag, men det vil også si at mattetentamen nærmer seg og at vi skal fremføre egenlaget sang i musikken. for å si det sånn, gruppa mi synger om "feite willy." det kan bli spennende å se hva vi får...

torsdag 7. april 2011

prikker & planer


søte sko? JA. nå skal jeg snart handle mat til feiringen på lørdag. gleder meg til å bake. jeg skal bake gulrot muffins med frides oppskrift og en brownis greie fra bakerella.  jummy. skal legge ut oppskrifter og bilder. ååh, egentlig burde jeg gjort matte nå, men så sitter jeg og ser på disnep channel.

endelig



se hva jeg fikk øye på hjem fra skolen. HESTEHOV. kjempekoselig, og nå er det bare 5 hele dager igjen til min egen bursdag. gleder meg masse.

details





etter skolen i dag blir det matte matte matte. uff, ja ja. hva gjør man ikke for gode karakterer?



onsdag 6. april 2011

BIRTHDAY





i dag har jeg vært i bursdag til min kusines mann. det var veldig koselig og hun hadde laget en veldig god fruktsalat. sommer <3 til helgen er det min tur.

NYNORSK


i dag er det nynorsk tentamen. jeh, gleder meg så lite som det går ann. men nå har jeg fått meg ordbok, så da er alle glade. etterpå blir det svømming. det blir deilig.

tirsdag 5. april 2011

I love dancing


på fritiden danser jeg, og det er supermorsomt. læreren vår er kjempeflink, og veldig morsom når hun synger taktene. det beste er at hun bare slipper seg løs, og ikke bryr seg om hva vi syntes. det er da det blir kult, når man har selvtillit. i mai skal vi ha forestilling, og vi skal være army folk. det blir helt mega bra.

flette




se. ble ganske fornøyd. det jeg gjorde var å flette foran fra begge sider så en slange bak på hodet som jeg flettet helt ut. det som ikke ble flettet inn på hodet, er festet med klyper. lykke til

05042011

topp/ monki shorts/ secondhand

have a nice day!



good morning


se på den søte koppen mamma fikk når hun ga blod i går. den er supersøt og nydelig. jeg vil ha flere! hva mener dere, var den fin?

mandag 4. april 2011

first picture

 

I like to eat cakes. but just a look make my stomach full

just in time


vil bare fortelle dere om en gladnyhet. jeg har nemlig brukt masse av komfirmasjonspengene mine på et nikon D 3100..! har ikke prøvd det ennå, fordi det må lades. men jeg gleder meg masse. det blir så morsomt. og jeg har mange planer om bilder jeg skal ta, og noen skal dere også få se. gleder meg til fremtiden.

HEY

hei. dette er meg, og dette er min andre blogg. i fremtiden vil jeg skrive og meg, venner, bilder, og ting som jeg gjør. jeg gleder meg kjempemasse. dette er et eventyr, og dere kan bli med. jeg har sommerfugler i magen.

hey. this me. and my second blog. a blog that I will write about me, my friends, photos and things I like to do. I can't wait to start. this is a adventure you can join, and I hope you will. I got butterflies in my stomach.

picture taken by fride.